In het zonnetje

8 jui 2022 / in Nieuws / Elly van Viegen

Gevoel van trots en dankbaarheid…. Op donderdag 23 juni vierden we met bijna het hele team van Lex Digitalis de fijne samenwerking en de behaalde successen. Een feestje dat vooral bedoeld was om iedereen in het zonnetje te zetten en te bedanken voor ieders bijdrage in de groei van Lex Digitalis!

In ons nog relatief jonge bestaan (Paul legde de basis in 2018, Nelleke en ik haakten aan in september 2020) zijn we gegroeid tot een bureau met mooie aansprekende opdrachtgevers, uitdagende opdrachten en een naam die gonst binnen privacy. Inmiddels zijn we met onze eigen club uitgebreid naar 8 mensen en hebben we een stevig team van privacy professionals op ZZP-basis aan ons verbonden. Samen realiseren we mooie en veelal strategische opdrachten voor onze klanten. Mooi om te merken dat we dit bereikt hebben door het op onze eigen persoonlijke manier te doen. We nemen de tijd en aandacht voor relaties, streven een hoog kwaliteitsniveau na en willen vooral duurzame relaties voor de lange termijn. Uiteraard niet alleen alle credits aan onszelf, maar zeker ook veel dank en complimenten aan alle mensen waar we mee samenwerken, zowel het eigen team als de ZZP’ers. En dat was precies de intentie voor dit feestje! Wat een mooi feestje was het! Het was prachtig weer, iedereen werd letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet! De boottocht was leuk en met interessante wetenswaardigheden over onze eigen stad Den Haag. We hebben genoten van een heerlijk culinair 4-gangen diner bij Restaurant Capriole op het terras, waar we tot sluiting fijn buiten hebben gezeten. Mooi ook om de onderlinge verbinding te zien in de gedeelde passie en bevlogenheid voor privacy.

Deze positieve ervaring was wederzijds, gezien de reacties die wij ontvingen naar aanleiding van deze dag:
“Topevent: prachtig weer, interessant gezelschap, leuke vaartocht en lekker eten.”

“Onze Haagse kapitein Iglo vertelde verrassende en interessante verhalen over de plekken waar we langskwamen. Het eten was heerlijk, goed gezelschap en een grote pluim voor Lex Digitalis om op deze manier hun succes te vieren!”

“Lex Digitalis heeft een geweldig team professionals bij elkaar gebracht die de allermooiste opdrachten mogen vervullen, het is een eer om daar deel van uit te mogen maken!”

“Als ZZP’er ben je bij Lex Digitalis nooit alleen!”

Nog nagenietend van deze mooie dag en deze mooie woorden ga ik nu heerlijk genieten van een paar weekjes Italië. Ik wens jullie een mooie zomer en voor wie vakantieplannen heeft, geniet ervan en maak mooie herinneringen samen.